Vivix Shaklee Promosi Januari

Ini Vivix.

Vivix banyak kegunaan.

Vivix untuk kanser.

Vivix untuk diabetes.

Vivix untuk tenaga.

Mari makan vivix :) Yang dah tegar dengan Vivix Shaklee, masa ni lah nak borong banyak-banyak.

Promosi Januari 2016

Promosi bulan ini adalah:

Beli 6, percuma 1 botol Vivix πŸ˜€

Kalau nak beli 2, dapat 5% diskaun dan dapat jadi ahli shaklee secara percuma. Keahlian seumur hidup tau.

3 Kelebihan Vivix Shaklee

Antara 3 kelebihan Vivix Shaklee:

1) Berhenti merokok

Ini adalah salah satu kelebihan Vivix Shaklee.

Selain dari ianya adalah supplement semulajadi, Vivix Shaklee juga membantu atasi masalah gian merokok.

2) Cegah & Rawat Diabetes, Sakit Jantung dan Darah Tinggi

Pengambilan Vivix Shaklee yang berterusan membantu merawat penyakit 3 serangkai iaitu diabetes, sakit jantung dan darah tinggi.

3) Set Kesuburan Shaklee Untuk Suami Atau/Dan Isteri

Vivix meningkatkan imunisasi badan dan memperbaiki DNA dan sel-sel badan suami.

Vivix merupakan antioksidan terbaik bagi menghapuskan radikal bebas yang menjadi punca hormon tak stabil dan mempengaruhi kitaran period isteri.

Harga Vivix Shaklee

Mak saya memang pengguna tegar Vivix, kalau makan ikut sukatan sebotol Vivix boleh tahan selama 2 bulan.

Kalau kadang-kadang terlupa nak makan, boleh tahan lebih lama. Kalau kongsi makan suami isteri memang tak tahan lama lah. 2 bulan tu kalau makan sendiri.

Harganya memang agak mahal. Sebotol RM 475 (SM) atau RM 503.50 (SS). Kalau tahan 2 bulan, kos Vivix sebulan lebih kurang RM 240.

Maknanya kos sehari dalam RM 8 untuk sesudu. Tapi kalau nak dibandingkan dengan khasiatnya memang berbaloi. Cuba sendiri baru tahu.

Kalau nak beli 6 botol, bagus join jadi ahli. Kalau beli minima 2 botol pun percuma jadi ahli Shaklee.

Boleh dapat harga ahli πŸ˜€

Yang ni bukan harga ahli. Jadi ahli, lagi banyak jimat.

Yang ni bukan harga ahli. Jadi ahli, lagi banyak jimat.

Cara Order

Cara Pertama

Hanya beli secara online menggunakan kad kredit/kad debit dan pihak Shaklee akan hantar terus Vivix ke rumah/pejabat anda. Mudah saje, hanya klik link di bawah:

Shopping Shaklee Secara Online

Cara Kedua

Untuk order Vivix Beli 6 Percuma 1 + percuma jadi ahli ShakleeΒ AtauΒ Beli 2 Diskaun 5% + percuma jadi ahli Shaklee ni, whatsapp sahaja 012 283 1538 hari ini :)

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

About the Author: fatinsoho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge