Pelbagai Testimoni Vivix Shaklee Berjaya Sembuhkan Kanser Tahap 4

Siapa yang tak gerun bila dengar perkataan kanser. Memang tak dinafikan ada yang berjaya sembuh. Tapi ramai juga yang menghembuskan nafas terakhir disebabkan kanser.

Kalau melihatkan statistik WHO, kanser merupakan antara penyebab utama kematian di dunia. Saban tahun, jumlah kematian yang disebabkan oleh kanser semakin meningkat.

Dalam entri saya sebelum ini, saya telah kongsikan bagaimana kanser boleh terjadi dan juga tentang salah satu suplemen Shaklee, iaitu Vivix, yang mampu untuk membantu pesakit kanser.

Alhamdulillah kali ini saya nak kongsikan beberapa testimoni daripada pesakit kanser yang telah berjaya sembuh setelah mengamalkan Vivix.

Rawat Kanser Dengan Vivix Shaklee

BAGAIMANA VIVIX BOLEH MEMBANTU PESAKIT KANSER?

Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri sendiri dengan sendirinya (Apoptosi) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.

Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada 4 ekstrak botani iaitu:

Menurut laporan daripada kajian terbaru yang dibuat oleh University of Missouri pada tahun October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabunagn resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.

TESTIMONI VIVIX PERTAMA | KANSER USUS TAHAP-4

Testimoni pertama ini merupakan perkongsian daripada customer. Ibu mertua kepada customer menghidap kanser usus dan sudah berada pada tahap ke-4 ataupun juga disebut Cancer Stage 4.

Nota: Kanser tahap ke-4 merupakan tahap paling berbahaya di mana sel kanser sudah merebak ke bahagian-bahagian lain di dalam badan

Testimoni vivix shaklee untuk kanser

Alhamdulillah & subhanallah, setelah mengamalkan Vivix Shaklee, kanser tersebut sudah recover. Insya Allah tak lama lagi hilanglah semua sel kanser tersebut.

TESTIMONI VIVIX KEDUA | BREAST LUMP MENGECIL

Testimoni vivix shaklee untuk kanser

Testimoni kedua ini saya credit kan kepada Puan Ainul. Beliau berkongsi tentang pengalaman customer beliau yang mengalami breast lump sebesar 50 sen dan perlu dibedah.

Alhamdulillah beliau dipertemukan dengan Vivix. Sewaktu follow-up dengan doktor, doktor terkejut kerana breast lump beliau makin mengecil kepada saiz syiling 5 sen!

TESTIMONI VIVIX KETIGA | KANSER RAHIM SEL KANSER HILANG

Testimoni vivix shaklee untuk kanser

Ini merupakan testimoni daripada seorang Pengedar Shaklee. Ibu customer beliau baru je lepas berjumpa doktor untuk menjalani pembedahan barah rahim. Setelah mengamalkan Vivix, doktor mendapati beliau sudah bebas daripada sebarang sel kanser!

TESTIMONI VIVIX KE-EMPAT | KANSER OVARI DAH CLEAR

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kanser

Ini merupakan testimoni daripada seorang Pengedar Shaklee. Customer beliau konsisten mengamalkan Vivix, doktor sahkan beliau sudah bebas daripada kanser ovari!

TESTIMONI VIVIX KE-LIMA | BREAST CANCER TAHAP 4

Testimoni Vivix Shaklee untuk kanser

TESTIMONI VIVIX KE-ENAM | PENAPIS BUAH PINGGANG BOCOR SEMAKIN PULIH

Testimoni Vivix Untuk Kanser

Setelah mengamalkan Vivix selama sebulan, beliau membuat pemeriksaan lanjutan dan mendapati beliau semakin pulih daripada masalah buah pinggang bocor.

TESTIMONI VIVIX KE-TUJUH | BREAST CANCER SEBELAH PAYUDARA PULIH

Testimoni Vivix Untuk Kanser

TESTIMONI VIVIX KE-LAPAN | BATU KARANG SEMBUH

Testimoni Vivix Untuk Kanser

TESTIMONI VIVIX KE-SEMBILAN | KANSER PARU-PARU LEBIH 10 TAHUN

Biasa dengar nama Law Chu Hian? Beliau dulu terkenal sebagai pembaca berita Edisi Siasat NTV7. Beliau kini sudah berhenti berkhidmat di NTV7 selepas beliau mengalami satu ujian ‘turning point’ yang mengubah seluruh hidup beliau. Apakah ‘turning point’ yang terjadi kepada beliau?

10 tahun dulu, Law Chu Hian telah disahkan menghidap kanser paru-paru. Namun ini semua tidak mematahkan semangat beliau untuk berikhtiar menjadi sihat. Beliau telah mengamalkan vitamin Shaklee sebagai makanan tambahan untuk melawat kanser paru-paru nya.

Testimoni Vivix Untuk Kanser

Setelah yakin dengan keberkesanan produk Shaklee dan telah sembuh daripada kanser sepenuhnya, beliau sendiri telah menyarankan orang sekelilingnya menggunakan Vivix Shaklee sehingga dia terpaksa naik pangkat menjadi Master. Beliau ialah Master Law Chu Hian yang merupakan bekas pemberita berita NTV7 dan kini bertukar kepada bisnes Shaklee.

TESTIMONI VIVIX KE-SEPULUH | KANSER 

Testimoni Vivix Untuk Kanser

DAPATKAN VIVIX SEKARANG UNTUK YANG TERSAYANG!

Sel kanser sangat pantas merebak, jadi usah bertangguh-tangguh lagi!

Harga sebotol Vivix hanyalah RM475 dan boleh bertahan sehingga 2 bulan. Beli 2 untuk lebih penjimatan sebanyak 5% + percuma jadi ahli Shaklee (Daftar jadi ahli bernilai RM69). Untungnya kalau beli 2 botol terus! 😀

Hubungi saya segera untuk konsultasi 100% percuma!

CARA ORDER

Cara Pertama

Hanya beli secara online menggunakan kad kredit/kad debit dan pihak Shaklee akan hantar terus Vivix ke rumah/pejabat anda. Mudah saje, hanya klik link di bawah:Shopping Shaklee Secara Online

Cara Kedua

Untuk order Vivix Shaklee Atau Beli 2 Vivix Dapat Diskaun 5% + percuma jadi ahli Shaklee ni, whatsapp sahaja 012 283 1538 hari ini :)

About the Author: fatinsoho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge