Testimoni Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Entri kali ini menyentuh topik yang membelenggu fikiran ramai isteri-isteri perokok tegar atau perokok itu adalah anda sendiri – Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Dan Berkesan.

Tips-tips yang saya kongsikan ini sesuai untuk:

  • Perokok tegar yang dah mula merokok sejak zaman remaja seawal 14 tahun
  • Bapa kepada anak-anak kecil yang serius untuk berhenti merokok
  • Atasi ketagihan merokok, cabaran utama perokok untuk berhenti
  • Dah cuba pelbagai cara seperti pergi kelas berhenti merokok tapi tetap gagal
  • Azam anda tahun ini ingin berhenti merokok. Adakah ini juga azam anda pada tahun lepas?
Cara tingkatkan hasilkan sperma

Ayah Manalah Tak Sayangkan Anak? Tapi Anak-Anak Tak Tahan Bau Rokok Ayah..

Tahukah anda rokok mengandungi nikotin. Nikotin inilah yang menyebabkan anda jadi ketagih kepada rokok dan sukar meninggalkan rokok.

Nikotin yang menyebabkan DNA dalam badan menjadi rosak sebab ia adalah radikal bebas.

Apabila DNA rosak, maka ia akan menyebabkan sel-sel badan juga rosak. Inilah yang akan menyebabkan penyakit kanser dan penyakit-penyakit lain timbul. Malah, nikotin ini boleh berjangkit kepada orang yang berada berdekatan dengan perokok yang sama-sama menghidu asap rokok di situ.

BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MEMBANTU PEROKOK UNTUK BERHENTI MEROKOK?

Seperti yang saya terangkan tadi, apabila seseorang perokok menghisap rokok, nikotin akan turut masuk ke dalam badannya.

Nikotin ini akan duduk dalam badan dan merosakkan sel-sel dalam badan.

Apabila perokok itu mengambil Vivix, Vivix akan bertindak mencuci dan menyahkan kesemua toksin dan nikotin dan kesan ketagihannya yang berada dalam badan.

Dengan pengambilan Vivix secara konsisten, sedikit demi sedikit nikotin akan disingkirkan dan menyebabkan lama kelamaan, perokok itu dah tidak boleh menerima kehadiran nikotin yang baru apabila beliau hendak menghisap rokok.

Badan yang sihat dan badan yang normal sememangnya bukan lah tempat untuk nikotin, maka apabila sel-sel badan telah pun dibersihkan dari semua nikotin ini, kehadiran nikotin yang baru akan terus ditolak oleh badan perokok itu menyebabkan beliau tidak mampu lagi hendak menghisap rokok.

Vivix akan menyebabkan rokok yang anda hisap terasa pahit dan amat tak sedap. Sebab sel-sel dalam badan anda menolak rokok secara automatik.

Tambahan pula,  ramai pengguna mengakui Vivix mampu merawat pelbagai jenis penyakit termasuk jantung. Again, ini kerana sel-sel dalam badan akan terus menerus direpair oleh vivix tanpa membuang masa seterusnya menghasilkan sel-sel baru yang lebih baik dan sihat. Apabila badan kita penuh dengan sel-sel baru, makan secara automatiknya badan akan lebih sihat dan bertenaga.

Seronoknya! 😀

 TESTIMONI BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX

TESTIMONI #1:

Suami saya dah berhenti merokok. Ambil vivix tak sampai sebulan. My adik ipar pulak dah reduce smoking lepas ambil vivix.

berhenti merokok dengan vivix

TESTIMONI #2:

Suami saya dulu memang susah nak berhenti merokok. Setiap tahun ada azamnya nak berhenti merokok tapi hanya cakap jer. Last tahun lepas saya ada bagi vivix, suami minum jer. Dia tanya ni vitamin apa sedap jer. Sampai sehari 2x minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni pahit semacam jer. Last rokok ada separuh kotak dia buang jer. Dah tak beli dah alhamdulillah.

berhenti merokok dengan vivix

TESTIMONI #3:

My husband sendiri.. sebelum ini smoking kuat.. alhamdulillah lepas amalkan vitamin c dah kurang hisap rokok.. sehari ambil 1-2 batang. And now on vivix.. 2,3 hari sekali je dia hisap rokok tu. Tu pun dia kata tak habis. Insya Allah tak lama lagi terus stop la tu harapnya.. sebab kalau dengan saya seminggu, seminggu la dia tak hisap rokok.

berhenti merokok dengan vivix shaklee

TESTIMONI #4:

Hantu rokok sejak berumur 14 tahun, pergi klinik berhenti merokok tetapi gagal, cuba rokok eletronik pun tak berjaya. Lepas cuba Vivix Shaklee, rasa hilang nikmat rokok tu. Akhirnya dapat berhenti merokok dan kini sudah setahun berhenti merokok.


Harga Vivix Shaklee

Sebotol Vivix dengan 150ml ini berharga RM 475

Mahal?
Sebenarnya harga Vivix ni adalah sangat murah jika dibandingkan dengan perbelanjaan anda membeli rokok.

Tak Percaya?

Saya andaikan anda penghisap rokok jenama Dunhill.
Satu kotak dengan 20 batang harganya RM16 sekotak.
Jika anda perokok tegar saya andaikan anda menghisap 1 kotak setiap hari

RM16 x 30 Hari = RM 480 sebulan
Jika setahun: RM480 x 12 Bulan = RM5,760

Sedangkan anda hanya perlukan Satu Botol Vivix sahaja untuk membuatkan anda berhenti merokok dan rasa benci pada rokok.

Jadi jika benar anda ingin berhenti merokok demi diri anda sendiri, untuk isteri tercinta dan anak-anak anda, inilah masanya.

Jangan berlengah lagi hubungi saya segera. Saya akan guide anda macam mana cara pengambilan Vivix dengan lebih berkesan.

Jika inilah yang anda mahu, mulakan langkah pertama anda hari ini juga.

berhenti merokok mendadak

CARA ORDER

Cara Pertama

Hanya beli secara online menggunakan kad kredit/kad debit dan pihak Shaklee akan hantar terus Vivix ke rumah/pejabat anda. Mudah saje, hanya klik link di bawah:

ordergifCara Kedua

Untuk order Vivix Shaklee Atau Beli 2 Vivix Dapat Diskaun 5% + percuma jadi ahli Shaklee Daftar Jadi Ahli Bernilai RM69. (Untungnya kalau beli 2 botol terus! 😀) ni, whatsapp sahaja 012 283 1538 hari ini  :)

About the Author: fatinsoho

1 Comment

  1. Pingback: 4 Tips Berhenti Merokok Dengan Cepat Dan Mudah | Fatin Soho | Empower Family & Empowering You

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge