Tag Archives: Merawat Diabetes Dengan Shaklee

Testimoni Pesakit Kencing Manis / Diabetes Kembali Normal Dengan Vivix Shaklee

Rawat diabetes kencing manis dengan shaklee

Diabetes merupakan sejenis penyakit kronik yang turut menjadi punca darah tinggi dan sakit buah pinggang. Biasa kalau sebut je Diabetes, orang ingat sebab makan gula banyak. Lebih-lebih lagi bila Perdana Menteri bagi excuse harga gula dinaikkan konon tak nak rakyat Malaysia ramai kena diabetes. Teeettt. Tahukah kita, setiap makanan kita mengandungi gula. Walaupun nasi, daging […]

Read More

Promosi Berganda Shaklee Januari 2016

Harga vivix shaklee murah

Setiap bulan Shaklee ada buat promosi supplement. Kalau nak beli supplement shaklee, dan ada plan nak belikan untuk family atau kawan-kawan dengan harga diskaun, bagus lah beli waktu ada promosi ni Promosi Januari 2016: Vivix Shaklee.   Apa hebat sangat vivix? Vivix merawat diabetes untuk ayah. Vivix merawat gout untuk ibu. Vivix meningkatkan kesuburan untuk […]

Read More

Vivix Shaklee Promosi Januari

Yang ni bukan harga ahli. Jadi ahli, lagi banyak jimat.

Ini Vivix. Vivix banyak kegunaan. Vivix untuk kanser. Vivix untuk diabetes. Vivix untuk tenaga. Mari makan vivix Yang dah tegar dengan Vivix Shaklee, masa ni lah nak borong banyak-banyak. Promosi Januari 2016 Promosi bulan ini adalah: Beli 6, percuma 1 botol Vivix 😀 Kalau nak beli 2, dapat 5% diskaun dan dapat jadi ahli shaklee […]

Read More