Category Archives: Vitamin E

Merokok Jejas Kualiti Sperma Dan Punca Wanita Gagal Hamil

berhenti merokok dengan vivix

Pernah beberapa tahun lepas saya bersembang dengan seorang kenalan yang 5 tahun lebih tua, sebaya dengan abang saya. Masa tu kakak ipar saya baru je melahirkan anak sulung. Mereka berkahwin pada tahun yang sama namun dia masih belum diberi rezeki zuriat. Alhamdulillah mereka ni pasangan yang sangat sabar. Ibu mertua nya berkali-kali suruh dia berubat, […]

Read More

Tips Rangsang Hasilkan Sperma Berkualiti Supaya Mudah Dapat Anak

cara tingkatkan kualiti sperma

Entri kali ini menyentuh topik yang agak panas dan menarik – Tips Rangsang Sperma Berkualiti Supaya Mudah Dapat Anak. Tips-tips yang saya kongsikan ini sesuai untuk… Pasangan baru kahwin yang dah tak sabar menimang baby Pasangan yang bakal berkahwin dan ingin memastikan diri subur ala-ala bunting pelamin Suami isteri yang dah lama menantikan kehadiran cahaya […]

Read More

Cara Cepat Hamil: 5 Habit Yang Mengganggu Kesuburan

kesuburan lelaki

Kita tak sedar ada benda rutin yang mengganggu potensi kita untuk cepat hamil, hinggalah satu hari orang lain yang maklumkan sebab kita tak tahu pun. Ada sorang kawan saya berpangkat manager telah pun berkahwin selama 8 tahun, tapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Pulak tu isteri dia sambung belajar di luar negara, kira perhubungan jarak […]

Read More