Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Tiada Gigil Nak Demam

Saya pernah mempunyai beberapa kawan perokok. Bukan diorang tak tahu cara-cara berhenti merokok dengan cepat. Kesan sampingan merokok pun diorang boleh hafal.

Tak semua perokok ni jahat atau pemalas. Malah, perokok ni baik hati sebenarnya. Ada sorang kawan saya ni perokok tapi jenis yang buat semua kerja rumah, seronok wife dia boleh goyang kaki. Walaupun umur mencecah 50, masih romantik dengan wife nya macam baru kahwin!

Diorang ni bukan nak sangat merokok. Tapi memang jenis tabiat tak boleh stop. Nanti rasa menggigil nak demam. Boleh sampai tahap sakit tak leh bangun tau.

berhenti merokok dengan mengejut

Kalau diorang sakit, bukan kita yang tanggung, kan?

Jadi kadang rasa nak marah tu, jadi rasa kesian pulak. Tapi kalau orang yang merokok kat tempat awam, eeeee rasa geram je. Kot ye nak merokok, pergi lah kat tempat tertutup ke, jauh sikit dari orang awam kan.

Ni saya nak berkongsi, memang boleh sangat kalau nak berhenti merokok. Shaklee menyediakan Vivix. Vivix mengandungi resveratoral, iaitu sejenis anti-oksidan yang sangat hebat. Vivix ni betul boleh hentikan ketagih untuk merokok.

testimoni vivix shaklee berhenti merokok

Alhamdulillah isteri mana tak lega bila suami dah tak merokok

Perkongsian di atas, dari kawan – kawan saya, Kak Rehana, Kak Noor dan Za. Suami happy je amik Vivix sebab rasa nya yang sedap tak macam rasa ubat sampai nak amik 2x sehari. Tak sampai sebulan dah rasa effect. Awal-awal tu bila time nak merokok hanya separuh je hisap sebab rokok jadi rasa pahit semacam. Bila suami mereka paksa diri untuk merokok, rasa loya nak muntah. Sekejap je pun, dah rasa cannot go lah. Baki rokok yang ada separuh kotak lagi tu dia buang je. Lepas tu terus berhenti merokok dah! 

Jom cuba!

Tak mahal pun. Harga Vivix sama dengan harga beli rokok untuk stok sebulan. Hanya RM 475 sahaja untuk jimatkan duit beli rokok setiap bulan.

Berbaloi-baloi, kan :)

Satu botol Vivix boleh tahan berapa lama?

berhenti merokok mendadak

Bantu berhenti merokok dengan berkesan

Boleh pilih nak utamakan kesihatan anak isteri dan keluarga, atau nak biarkan rokok dan asapnya meragut kesihatan kita dan keluarga tersayang?

Rokok boleh menyebabkan kanser tau. Bukan setakat kat perokok, tapi kat orang yang kena asap rokok sekali. Kira kalau suami merokok, ada chance lah isteri dan anak tu kena kanser.

Bertindak sekarang sebelum keluarga kita terpaksa berhadapan dengan risiko kanser secara tiba-tiba.

Macam mana cara simpan Vivix Shaklee?

Cara Order

Cara Pertama

Hanya beli secara online menggunakan kad kredit/kad debit dan pihak Shaklee akan hantar terus Vivix ke rumah/pejabat anda. Mudah saje, hanya klik link di bawah:

Shopping Shaklee Secara Online

Cara Kedua

Untuk order Vivix Beli 6 Percuma 1 + percuma jadi ahli Shaklee Atau Beli 2 Diskaun 5% + percuma jadi ahli Shaklee ni, whatsapp sahaja  012 283 1538 hari ini :)

Boleh hubungi saya segera sekiranya anda nak sangat suami anda berhenti merokok dengan cepat demi kesihatan, kebahagiaan & masa depan anak anda.

😀  Fatin Hamizah  😀
SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538
Facebook: Fatin Hamizah
Email: fatin.soho@gmail.com
Shaklee ID: 888106

About the Author: fatinsoho