Author Archives: fatinsoho

Kesan Asap Rokok Terhadap Bayi Dalam Kandungan

berhenti merokok dengan shaklee

Adakah anda seorang perokok? Atau suami anda perokok tegar? Anda sedang hamil dan meminta suami tidak merokok di depan anda atau please lah keluar rumah untuk merokok. Tapi… Jika benar-benar sayangkan kandungan anda, bukan sahaja perlu jauhi dari merokok, malah elakkan jadi mangsa perokok pasif.  Jangan dekat dengan perokok yang sedang merokok kerana kesannya pada anda […]

Read More

Merokok Jejas Kualiti Sperma Dan Punca Wanita Gagal Hamil

berhenti merokok dengan vivix

Pernah beberapa tahun lepas saya bersembang dengan seorang kenalan yang 5 tahun lebih tua, sebaya dengan abang saya. Masa tu kakak ipar saya baru je melahirkan anak sulung. Mereka berkahwin pada tahun yang sama namun dia masih belum diberi rezeki zuriat. Alhamdulillah mereka ni pasangan yang sangat sabar. Ibu mertua nya berkali-kali suruh dia berubat, […]

Read More

Promosi Berganda Shaklee Januari 2016

Harga vivix shaklee murah

Setiap bulan Shaklee ada buat promosi supplement. Kalau nak beli supplement shaklee, dan ada plan nak belikan untuk family atau kawan-kawan dengan harga diskaun, bagus lah beli waktu ada promosi ni Promosi Januari 2016: Vivix Shaklee.   Apa hebat sangat vivix? Vivix merawat diabetes untuk ayah. Vivix merawat gout untuk ibu. Vivix meningkatkan kesuburan untuk […]

Read More

Tips Rangsang Hasilkan Sperma Berkualiti Supaya Mudah Dapat Anak

cara tingkatkan kualiti sperma

Entri kali ini menyentuh topik yang agak panas dan menarik – Tips Rangsang Sperma Berkualiti Supaya Mudah Dapat Anak. Tips-tips yang saya kongsikan ini sesuai untuk… Pasangan baru kahwin yang dah tak sabar menimang baby Pasangan yang bakal berkahwin dan ingin memastikan diri subur ala-ala bunting pelamin Suami isteri yang dah lama menantikan kehadiran cahaya […]

Read More

Cara Cepat Hamil: 5 Habit Yang Mengganggu Kesuburan

kesuburan lelaki

Kita tak sedar ada benda rutin yang mengganggu potensi kita untuk cepat hamil, hinggalah satu hari orang lain yang maklumkan sebab kita tak tahu pun. Ada sorang kawan saya berpangkat manager telah pun berkahwin selama 8 tahun, tapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Pulak tu isteri dia sambung belajar di luar negara, kira perhubungan jarak […]

Read More

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Tiada Gigil Nak Demam

berhenti merokok dengan mengejut

Saya pernah mempunyai beberapa kawan perokok. Bukan diorang tak tahu cara-cara berhenti merokok dengan cepat. Kesan sampingan merokok pun diorang boleh hafal. Tak semua perokok ni jahat atau pemalas. Malah, perokok ni baik hati sebenarnya. Ada sorang kawan saya ni perokok tapi jenis yang buat semua kerja rumah, seronok wife dia boleh goyang kaki. Walaupun […]

Read More

Cara Paling Cepat Berhenti Merokok Tak Tahan Lemas Dengan Asap Rokok Suami

cara paling senang berhenti rokok

Janji sebelum kahwin nak berhenti merokok. Tapi janji hanya tinggal janji. Yang kita ni punyalah berusaha bermacam-macam cara paling cepat berhenti merokok – ajak pergi makan makanan sedap dengan harapan hilanglah nafsu nak merokok tu, siap belikan chewing gum, bagi infographic bagai, tapi suami boleh pandang sebelah mata je! Janji lepas dapat anak pertama, ok […]

Read More

Review Vivix Shaklee Dan Berapa Lama Tahan Dengan Testimoni Berkesan

vivix shaklee untuk kencing manis diabetes gout

Fungsi dan kebaikan Vivix Shaklee dalam entry ini khas untuk anda. Apa itu Vivix Shaklee? Saya akan kongsikan pengalaman makan dan cara pengambilan Vivix, rasanya macam mana dan sebotol tahan berapa lama. Banyak testimoni positif yang kami terima daripada pesakit diabetes/kencing manis, stroke/angin ahmar dan sakit jantung setelah mengamalkan Vivix. Saya tahu, ramai yang tercari […]

Read More

Vivix Shaklee Promosi Januari

Yang ni bukan harga ahli. Jadi ahli, lagi banyak jimat.

Ini Vivix. Vivix banyak kegunaan. Vivix untuk kanser. Vivix untuk diabetes. Vivix untuk tenaga. Mari makan vivix Yang dah tegar dengan Vivix Shaklee, masa ni lah nak borong banyak-banyak. Promosi Januari 2016 Promosi bulan ini adalah: Beli 6, percuma 1 botol Vivix 😀 Kalau nak beli 2, dapat 5% diskaun dan dapat jadi ahli shaklee […]

Read More

Review Pince & Pints Lobster @ Bangsar, Kuala Lumpur

Pince & Pints KL Live Whole Lobster

Dah lama dengar pasal Pince and Pints KL ni terkenal dengan menu lobster yang sedap ala-ala Burger & Lobster dekat Knightsbridge, London. Tapi memandangkan lokasinya area Bangsar jadi plan nak pergi selalu tergendala. Sape yang pernah makan Burger & Lobster kat London tu mesti sekarang tengah terbayang-bayang sedapnya lobster tu kaaan! >_< *I feel you!* Jarang […]

Read More