Testimoni Penderitaan Gout Tamat Setelah Berpuluh Tahun Menderita Dengan Vivix Shaklee

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Gout

Penyakit gout seringkali menyerang lelaki pada kebiasaannya, manakala wanita semakin mudah terkena gout selepas menopaus. Gout ni bukan main-main sakitnya. Boleh menangis teriak bila kena. Ayah kawan baik saya pernah ada gout, nak jalan pun susah dan payah. Kadang-kadang terdengar cerita dia sampai kena ambil suntikan. Makan pun pilih berhati-hati takut tersalah makan nanti merana diri. […]

Read More

Testimoni Hebat Kulit Semakin Cantik Gebu & Jerawat Hilang Dengan Vivix Shaklee

vivix shaklee untuk kulit cantik

Januari 2016 adalah bulan Vivix Shaklee. Walaupun sudah masuk ke bulan Februari, pembaca setia blog Fatin Soho masih boleh mendapatkan promosi beli 2 Botol Vivix (Twin Pack) dan dapatkan percuma daftar ahli shaklee serta dapat cashback! HABIS BERIBU CARI PRODUK UNTUK MASALAH KULIT ATAU KULIT PENUH JERAWAT?  Saya banyak membaca ramai orang berhabis duit semata-mata […]

Read More

Testimoni Pesakit Kencing Manis / Diabetes Kembali Normal Dengan Vivix Shaklee

Rawat diabetes kencing manis dengan shaklee

Diabetes merupakan sejenis penyakit kronik yang turut menjadi punca darah tinggi dan sakit buah pinggang. Biasa kalau sebut je Diabetes, orang ingat sebab makan gula banyak. Lebih-lebih lagi bila Perdana Menteri bagi excuse harga gula dinaikkan konon tak nak rakyat Malaysia ramai kena diabetes. Teeettt. Tahukah kita, setiap makanan kita mengandungi gula. Walaupun nasi, daging […]

Read More

Pelbagai Testimoni Vivix Shaklee Berjaya Sembuh Dari Stroke

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Strok

Arwah nenek saudara saya, Embah, meninggal dunia beberapa minggu selepas Hari Raya Aidilfitri akibat stroke. Beliau lumpuh di bahagian kiri disebabkan stroke, Embah tak dapat bercakap dan tak dapat mengurus diri. Kalau Embah nak makan, perlu bersuap. Itu pun kena makan makanan yang lembut dan cair je sebab susah nak kunyah makanan yang macam sayur, […]

Read More

Pelbagai Testimoni Vivix Shaklee Berjaya Sembuhkan Kanser Tahap 4

Rawat Kanser Dengan Vivix Shaklee

Siapa yang tak gerun bila dengar perkataan kanser. Memang tak dinafikan ada yang berjaya sembuh. Tapi ramai juga yang menghembuskan nafas terakhir disebabkan kanser. Kalau melihatkan statistik WHO, kanser merupakan antara penyebab utama kematian di dunia. Saban tahun, jumlah kematian yang disebabkan oleh kanser semakin meningkat. Dalam entri saya sebelum ini, saya telah kongsikan bagaimana kanser […]

Read More

Bagaimana Kanser Terjadi Yang Pasti Mengejutkan Anda

Bagaimana Kanser Merebak

Kanser merupakan penyakit yang ditakuti oleh ramai orang. Mana tak nya, ia merupakan salah satu punca utama kematian di seluruh dunia oleh statistik WHO (sekitar 13% pada tahun 2008 dan terus meningkat). Termasuklah arwah ayah saya yang mengamalkan gaya hidup sihat, penghidap leukemia dalam masa 6 bulan sahaja. Setiap tahun jumlah kematian yang berpunca daripada kanser semakin […]

Read More

Sri Nirwana Maju @ Bangsar | Restoran Banana Leaf Rice Paling Sedap Di KL

tempat makan best kl

Rasa lega sangat bila dapat long weekend cuti Tahun Baru Cina tahun ini. Yelah, jadual deadline kerja pack sangat sebab December ramai orang cuti. Baru masuk kerja bulan Januari, lepas tu ramai orang lagi akan cuti masa Chinese New Year ni. Kerahan tenaga habis-habisan lah bulan Januari ni ^_^ Kenalah raikan cuti long weekend ni […]

Read More

4 Tips Berhenti Merokok Dengan Cepat Dan Mudah

testimoni berhenti merokok dengan vivix

Saya turut bersimpati kepada mereka yang benar-benar sudah cuba untuk berhenti merokok namun masih belum berjaya. Tapi saya teruja nak kongsi video di bawah ni supaya siapa yang nak berhenti merokok tapi belum berjaya, tak lah rasa kecewa sangat. Ada harapan di hujung jalan KENAPA BEGITU SUSAH BERHENTI MEROKOK? Tahu kan dalam rokok terdapat nikotin […]

Read More

Testimoni Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

testimoni berhenti merokok dengan vivix

Entri kali ini menyentuh topik yang membelenggu fikiran ramai isteri-isteri perokok tegar atau perokok itu adalah anda sendiri – Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Dan Berkesan. Tips-tips yang saya kongsikan ini sesuai untuk: Perokok tegar yang dah mula merokok sejak zaman remaja seawal 14 tahun Bapa kepada anak-anak kecil yang serius untuk berhenti merokok Atasi […]

Read More

9 Penyakit Kejam Kesan Asap Rokok Kepada Orang Lain

Berhenti merokok dengan vivix

Kadang-kadang kita rasa badan kita cepat sangat pancit. Rasanya tidur dah cukup. Mungkin badan kita banyak sangat toksik sampai membuatkan kita cepat lesu. Dari mana datang aura tak sihat ni? Kita tak sedar yang rupa-rupanya kita turut terkena tempias kesan daripada orang lain yang merokok. Tak pasal-pasal kita jadi perokok pasif. Dalam entri ini saya […]

Read More